Bemutatkozás
 

Sallai Szőrme Szalon és Műhely

Debrecenben a napról napra fejlődő városszéli övezetben található bemutató termünk, közvetlenül együtt műhelyünkkel. Ezen a munkahelyen hosszú évek tapasztalatával felruházott szakemberek dolgoznak. Kollégáim nevében mondhatom, hogy szoros kapcsolatban áll a hivatásunk és a hobbink egymással.

Kezdetekről röviden

Nagyszüleim szűcs kisiparosok voltak a háború előtt, valamint az azt követő években. Gyerek fejjel a szűcs műhelyben töltöttem legtöbb szabadidőmet, ahol kedvet kaptam ehhez a szakmához. A Kossuth Lajos Tudomány Egyetem Gimnáziumában tett érettségi után nagyapám szakmáját kívántam folytatni.

Nagyon szerencsés voltam, mert Debrecenben a legismertebb, legszínvonalasabb műhelyben töltöttem tanuló éveimet. Találkoztam mindenféle nemes szőrmével, az akkoriban igen népszerű panofix- szel és irhával is. Nem sokkal a szakmunkásvizsga megszerzése után ipart váltottam, majd ezt követően letettem a mestervizsgát.

Állandóan képeztem magam, próbáltam új ötletekkel megjelenni a piacon és ezzel az attitűddel átitatva vezetem azóta is a Sallai Szőrme Szalont.

Tekintettel a hosszú évek tapasztalatára a minőséget a vásárlóink számára legmegfelelőbb alapanyagokból biztosítjuk, melyeket az Európában különböző helyeken megrendezett kiáltásokon szerzünk be. Az egyik legnagyobb szőrme kiállítás Milánóban szokott megrendezésre kerülni. Évről évre figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket, így megtalálhatóak nálunk a klasszikus és a legmodernebb modellek is.

Tisztelettel:
Sallai Zsuzsanna - szűcsmester
 

Fel